19.5.2019 koulutus, Rita Kokeny ja Tomi Sarkkinen

Koulutusta yhdistyksen jäsenille!

Kaakon noutajakoirayhdistys järjestää NOME-koulutusta jäsenilleen sunnuntaina 19.5.2019 kouluttajina Rita Kokeny Unkarista sekä Tomi Sarkkinen. Koulutus on kohdennettu erityisesti niille jotka ovat talkoilleet toimitsijana yhdistyksen NOME- kokeissa. Koulutuspaikat jaetaan niin, että etusijalla 18.5.2019 WT-kokeessa talkoilleet jonka jälkeen 2018 vuoden aikana talkoilleet. Loput koulutuspaikat jaetaan ei talkoilleille. Yksi koulutuspaikka per jäsen, mikäli koulutuspaikkoja jää on mahdollista osallistua kahdella eri koiralla aamupäivä/iltapäivä.

Koulutuspaikkana Metsästyskerho Paukun maja, Hevossuonpolku 121, 45610 Koria.

 
Kouluttajat:

Rita Kokenyllä on yli 20 vuoden kokemus noutajista ja lisäksi hän on kasvattanut labradoreja Blackthorn -kennelnimellä vuodesta 2005. Rita on saavuttanut useilla koirillaan International Field Trial Champions titteleitä. Ritalla on vankka kokemus niin tuomaroinneista kuin myös kouluttamisista ympäri Eurooppaa, myös Suomessa.

 

Tomi Sarkkinen ei liiemmin esittelyjä kaipaa. Pitkä kokemus koulutuksista, koesuorituksista sekä tuomaroinneista niin kotimaassa kuin Euroopassa kertoo osaamisen tasosta, puhumattakaan  ICC-koemenestyksistä viime vuosina.

 

Nyt siis tarjolla huippukoulutusta huippuosaajien toimesta jäsenistölle. Ei kun ilmoittautumaan!

Lisätietoja Ilkka Höysti 045-3534214

*
*
*
*

Tomi Sarkkisen koulutus 30 euroa, Rita Kokenyn koulutus 35 euroa.
Maksutiedot saat koulutuspaikan varmistuttua erikseen lähetettävässä koulutuskutsussa.

Aamupäivän koulutusryhmien ilmoittautuminen klo 08.45 ja iltapäivän koulutusryhmien klo 12.45

Järjestäjä varaa oikeuden muokata koulutusryhmiä tarpeen mukaan kun ilmoittautumiset on tiedossa.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.