Jäseneksi

Liittyessäsi Kaakon Noutajakoirayhdistykseen, liityt samalla Suomen Noutajakoirajärjestön jäseneksi ja sinulle tulee jäsentiedotteemme Into-Viesti ja SNJ:n Nuusku -lehti.

Vuosijäsen 26 € (sisältää Suomen Noutajakoirajärjestön jäsenyyden)
Perheenjäsen 6 € (sisältää Suomen Noutajakoirajärjestön jäsenyyden)
Suora vuosijäsen 26 € (ei sisällä Suomen Noutajakoirajärjestön jäsenyyttä)

Liittymismaksu 3 €

Huom ! Uuden jäsenen jäsenyys on voimassa aina kuluvan kalenterivuoden loppuun riippumatta siitä mihin aikaan vuodesta on liittynyt.

Jäsensihteeri:
Tuija Lauhkonen
jasensihteerikaakon@gmail.com

Lähetä jäsenhakemuksesi oheisella lomakkeella. Jäsenanomukset käsitellään seuraavan kuukauden alussa. Esimerkiksi jos laitat jäsenanomuksen helmikuussa, se käsitellään maaliskuun alkupuolella. Olemme sinuun yhteydessä kun hakemuksesi on käsitelty.

Vanhojen jäsenten jäsenmaksut laskutetaan aina helmikuun alussa sähköpostitse. Eräpäivä on helmikuun puolenvälin jälkeen. Huolehdi  jäsenmaksun maksamisesta eräpäivään mennessä, niin jäsenyys pysyy voimassa. Mikäli jäsenyys päättyy maksamattoman jäsenmaksun vuoksi laskutamme uudelleen liittymisestä liittymismaksun. Maksumuistutuksia ei lähetetä. Jos on kysyttävää, ota yhteyttä jäsensihteeriin.

JÄSENEDUT:
Kaakon Noutajakoirayhdistyksen jäsenille kaikista Koirakoulu Tassusen palveluista -10%.
Koirakoulu TASSUSEN palveluihin kuuluvat erilaiset koiran hyvinvointipalvelut: Koirahieronta, koirien koulutuspalvelut sekä erilaisten kurssien & luentojen vetäminen.
Koirakoulu Tassunen Facebookissa
Koirakoulu Tassunen

Liittymiskaavake

*
*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Kuva Hannele Pekkanen
PDF-tiedostoTietosuojaseloste1.pdf (425 kB)
Yhdistyksen tietoturva-asetukset