Jäseneksi

Liittyessäsi Kaakon Noutajakoirayhdistykseen, liityt samalla Suomen Noutajakoirajärjestön jäseneksi ja sinulle tulee jäsentiedotteemme Into-Viesti ja SNJ:n Nuusku -lehti.

Vuosijäsen 26 € (sisältää Suomen Noutajakoirajärjestön jäsenyyden)
Perheenjäsen 6 € (sisältää Suomen Noutajakoirajärjestön jäsenyyden)

Suora vuosijäsen 26 € (ei sisällä Suomen Noutajakoirajärjestön jäsenyyttä)

Liittymismaksu 3 €

Huom ! Uuden jäsenen jäsenyys on voimassa aina kuluvan kalenterivuoden loppuun riippumatta siitä mihin aikaan vuodesta on liittynyt.

Jäsensihteeri:
Tuija Lauhkonen
jasensihteerikaakon@gmail.com

Lähetä jäsenhakemuksesi oheisella lomakkeella. Jäsenanomukset käsitellään seuraavan kuukauden alussa. Esimerkiksi jos laitat jäsenanomuksen helmikuussa, se käsitellään maaliskuun alkupuolella. Olemme sinuun yhteydessä kun hakemuksesi on käsitelty.
 

Vanhojen jäsenten jäsenmaksut laskutetaan helmikuun alussa sähköpostitse. Eräpäivä on helmikuun puolenvälin jälkeen. Huolehdi  jäsenmaksun maksamisesta, niin jäsenyys pysyy voimassa. Maksumuistutuksia ei lähetetä. Jos on kysyttävää, ota yhteyttä jäsensihteeriin.

JÄSENEDUT:

Kaakon Noutajakoirayhdistys on solminut yhteistyösopimuksen Kelpo Kepo-verkkokaupan kanssa. Kelpo Kepo on noutajamainen koira- ja metsästystarvikkeiden verkkokauppa, josta saa mm. pillejä, dameja, hihnoja ym ym.
Jäsenalennukset saat näkyviin kun rekisteröidyt asiakkaaksemme ja ilmoitat asiakaspalveluumme: asiakaspalvelu@kelpokepo.fi haluavasi liittyä Kaakon Noutajakoirayhdistyksen jäsenasiakkaaksi."

Kelpokepo.fi

Kaakon Noutajakoirayhdistyksen jäsenille kaikista Koirakoulu Tassusen palveluista -10%.
Koirakoulu TASSUSEN palveluihin kuuluvat erilaiset koiran hyvinvointipalvelut: Koirahieronta, koirien koulutuspalvelut sekä erilaisten kurssien & luentojen vetäminen.
Koirakoulu Tassunen Facebookissa
Koirakoulu Tassunen

Liittymiskaavake

*
*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Kuva Hannele Pekkanen
PDF-tiedostoTietosuojaseloste1.pdf (425 kB)
Yhdistyksen tietoturva-asetukset