Jäseneksi

Liittyessäsi Kaakon Noutajakoirayhdistykseen, liityt samalla Suomen Noutajakoirajärjestön jäseneksi ja sinulle tulee jäsentiedotteemme Into-Viesti ja SNJ:n Nuusku -lehti.

Vuosijäsen 26 € (sisältää Suomen Noutajakoirajärjestön jäsenyyden)
Perheenjäsen 6 € (sisältää Suomen Noutajakoirajärjestön jäsenyyden)

Suora vuosijäsen 26 € (ei sisällä Suomen Noutajakoirajärjestön jäsenyyttä)

Liittymismaksu 3 €

Huom ! Uuden jäsenen jäsenyys on voimassa aina kuluvan kalenterivuoden loppuun riippumatta siitä mihin aikaan vuodesta on liittynyt.

Jäsensihteeri:
Tuija Lauhkonen
puh. 040 5192020
tuisku84@gmail.com

Lähetä jäsenhakemuksesi oheisella lomakkeella. Jäsenanomukset käsitellään seuraavan kuukauden alussa. Esimerkiksi jos laitat jäsenanomuksen helmikuussa, se käsitellään maaliskuun alkupuolella. Olemme sinuun yhteydessä kun hakemuksesi on käsitelty.
 

JÄSENEDUT:

Kaakon Noutajakoirayhdistys on solminut yhteistyösopimuksen Kelpo Kepo-verkkokaupan kanssa. Kelpo Kepo on noutajamainen koira- ja metsästystarvikkeiden verkkokauppa, josta saa mm. pillejä, dameja, hihnoja ym ym.
Jäsenalennukset saat näkyviin kun rekisteröidyt asiakkaaksemme ja ilmoitat asiakaspalveluumme: asiakaspalvelu@kelpokepo.fi haluavasi liittyä Kaakon Noutajakoirayhdistyksen jäsenasiakkaaksi."

Kelpokepo.fi

Kaakon Noutajakoirayhdistyksen jäsenille kaikista Koirakoulu Tassusen palveluista -10%.
Koirakoulu TASSUSEN palveluihin kuuluvat erilaiset koiran hyvinvointipalvelut: Koirahieronta, koirien koulutuspalvelut sekä erilaisten kurssien & luentojen vetäminen.
Koirakoulu Tassunen Facebookissa
Koirakoulu Tassunen

Liittymiskaavake

*
*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Kuva Hannele Pekkanen
PDF-tiedostoTietosuojaseloste1.pdf (425 kB)
Yhdistyksen tietoturva-asetukset