Jäseneksi

Liittyessäsi Kaakon Noutajakoirayhdistykseen, liityt samalla Suomen Noutajakoirajärjestön jäseneksi ja sinulle tulee jäsentiedotteemme Into-Viesti sähköisenä ja SNJ:n Nuusku -lehti postitse. SNJ:n jäsen voit olla myös toisen yhdistyksen kautta ja silloin liityt yhdistyksen suoraksi vuosijäseneksi.

Vuosijäsen 26 € (sisältää Suomen Noutajakoirajärjestön jäsenyyden)
Perhejäsen 6 € (sisältää Suomen Noutajakoirajärjestön jäsenyyden)
Suora vuosijäsen 26 € (ei sisällä Suomen Noutajakoirajärjestön jäsenyyttä)

Liittymismaksu 3 €, joka peritään silloin kun liityt ensimmäisen kerran yhdistyksen jäseneksi ja myös siinä tapauksessa, jos olet jättänyt jäsenmaksun maksamatta ja jäsenyytesi on sen vuoksi katkaistu!) 

Huom ! Uuden jäsenen jäsenyys on voimassa aina kuluvan kalenterivuoden loppuun riippumatta siitä mihin aikaan vuodesta on liittynyt. Hoitamalla vuosittain jäsenmaksun ajoissa, pidät jäsenyytesi voimassa!

Jäsensihteeri:
Tuija Lauhkonen
jasensihteerikaakon@gmail.com

Lähetä jäsenhakemuksesi oheisella lomakkeella. Jäsenanomukset käsitellään 1-2kk kuluessa hakemuksen saapumisesta ja saat heti jäsenlaskun, kun jäsenyys on hyväksytty.

Vanhojen jäsenten jäsenmaksut laskutetaan aina helmikuun alussa sähköpostitse. Eräpäivä on helmikuun puolenvälin jälkeen. Huolehdi  jäsenmaksun maksamisesta eräpäivään mennessä, niin jäsenyys pysyy voimassa. Mikäli jäsenyys päättyy maksamattoman jäsenmaksun vuoksi laskutamme uudelleen liittymisestä liittymismaksun. Maksumuistutuksia ei lähetetä. Jos on kysyttävää, ota yhteyttä jäsensihteeriin.

 

JÄSENEDUT:

Kaakon Noutajakoirayhdistyksen jäsenille kaikista Koirakoulu Tassusen palveluista -10%.
Koirakoulu TASSUSEN palveluihin kuuluvat erilaiset koiran hyvinvointipalvelut: Koirahieronta, koirien koulutuspalvelut sekä erilaisten kurssien & luentojen vetäminen.
Koirakoulu Tassunen Facebookissa
 

Liittymiskaavake

*
*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Kuva Hannele Pekkanen
PDF-tiedostoTietosuojaseloste1.pdf (425 kB)
Yhdistyksen tietoturva-asetukset