Pohjois-Kymenlaakson aluetoimikunta

Hallikoulutusta helmi-maaliskuussa

 

Pohjois-Kymenlaakson aluetoimikunta järjestää helmi-maaliskuussa perustottelevaisuuspainotteista koulutusta Koiraklubin hallilla (Tehontie 21, Kouvola) sunnuntaisin 5.2.-12.3.2023 klo 15:30-16:30. Koulutus on tarkoitettu Kaakon noutajakoirayhdistyksen jäsenille.

Noudatamme kennelliiton rokotusohjeita. Halli on lämmin (sisälämpötila n. 10C), otathan mukaan sisäkengät tai villasukat.

Maksu 5€/kerta, maksetaan paikan päällä kouluttajalle käteisellä tai mobilepayllä. Ei ennakkoilmoittautumista - tervetuloa!

 

KOULUTUSKENTTÄ

 

Pohjois-Kymenlaakson kenttäkoulutukset eivät enää ole Kuusankoskella Tallinmontussa. Alue vaihtoi omistajaa ja siellä on sen verran aktiivista toimintaa, että se ei enää ole turvallinen paikka kouluttaa koiria.

Olemme saaneet uuden kentän Voikkaalta, Mattilan vanhan urheilukentän (Kankaanpolku 11 , VOIKKAA). Ajo kentän parkkipaikalle Kuulakujan kautta. Aja kentälle varoivaisesti, tiet ovat kapeita. Kenttä on käytössä lumettomana aikana, joten talvella kentälle ei voi mennä. Kenttä on ollut tähän mennessä poissa käytöstä ja alueen asukkaat eivät ole tottuneet vielä siihen, että siellä on aktiivista toimintaa. Tämän takia kenttää käytetään aluksi vain yhdistyksen järjestämiin koulutuksiin.  Kun käyttö alkaa sujumaan, niin kentän käyttöä voidaan avata myös jäsenille omatoimitreeneihin. Haluamme kuitenkin pysyä kartalla ketkä kenttää käyttävät, joten ennakkoon pitää sopia aluetoimikunnan kanssa kentän käytöstä. Yhdistyksen koulutukset ovat aina etusijalla.

 

Koulutuskentän säännöt

  • Koiran tulee olla terve ja rokotettu kennelliiton sääntöjen mukaisesti
  • Ulkoiluta koirasi ennen kentälle tuloa. Muista kakkapussi ja siivoa koirasi mahdolliset jätökset
  • Ethän tuo juoksuista narttua kentälle. Se häiritsee urosten harjoituksia
  • Ole paikalla ajoissa
  • Koulutuskenttä ei ole koirien leikkipaikka
  • Sinä olet vastuussa koirastasi ja sen tekemisistä
  • Koulutuskentällä koulutetaan vain sinua, koiran koulutus tapahtuu rauhallisessa paikassa jossa olet koirasi kanssa kahden
  • Kentällä ei saa ampua!!!
  • Kentän käyttö vain aluetoimikunnan luvalla

 

 

Aluetoimikunta 2023

Aluetoimikunnan sähköposti: 
pklaluetoimikunta@gmail.com

Hanna Mäkinenpuheenjohtaja 
   
Marianne Aholarahastonhoitaja 
Enni Peltolasihteeri 
Arja Halinen  
Antti Kuusela  
Jenna Kärki  
Terhi Lakka  
Pia Riiheläinen  
Sirpa Vatanen  
Terhi Yrjölä  
Mikko Rantanen